Ommoord-Zuid krijgt een nieuwe wijkagent

Per 18 mei 2017 zal de huidige wijkagent Sjaak de Koster na 8 jaar het gebied verlaten. De post worden tijdelijk waargenomen door de andere 2 wijkagenten uit Ommoord. Vanaf het najaar 2017 zal een nieuwe full time wijkagent geinstalleerd zijn. Ommoord Zuid omvat de buurten: Kruidbuurt, Grasbuurt, Doorn, Distel en Bloembuurt.

Een gedachte over “Ommoord-Zuid krijgt een nieuwe wijkagent

  • 5 juli 2017 om 10:51
    Permalink

    Zou er iets gedaan kunnen worden aan de straten due ze nu echt als racebaan gebruiken ? Woon hier nu 23 jaar ,maar de laatste tijd is het abnormaal zoals er hier Dior de zijstraten gereden word,,zeker voor kinderen en katten die rond lopen ,levensgevaarlijk .
    Het is niet een beetje hard rijden ,maar echt scheuren door de wijk ,,wacht nog op de grote klapper ,die volgens mij met dit rijgedrag niet lang meer duurt

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.