Gratis event: Prins Alexander B(l)oeit op Zaterdag 24 juni 2017 van 11 tot 17 uur

Prins alexander bloeit De gebiedscommissie Prins Alexander organiseert op 24 juni 2017 vanaf 11 uur een feestje op het Ambachtsplein 141 Zevenkamp, Rotterdam.

Een dag vol activiteiten, optredens, informatie, workshops en verenigingen die zich presenteren.

Optredens van lokale helden, sportclubs, workshops en meer:

Het is dé kans om direct met de gebiedscommissie in gesprek te gaan over uw ideeën in de buurt. Want samen zorgen we voor een boeiend en bloeiend Prins Alexander. We kijken uit naar uw komst!

Heeft u een idee voor uw straat, wijk of gebied waardoor het leuker, leefbaarder of socialer wordt? We horen het graag! Neem 24 juni het formulier mee en de gebiedscommissie neemt direct een besluit over uw bewonersinitiatief. Wellicht wordt uw droom dezelfde dag nog werkelijkheid. Ook wordt op deze dag de Duim uitgereikt.

  • Zaterdag 24 juni 2017 11.00 – 17.00 uur
    Youngsters Zevenkamp en winkelplein (bij metrostation Ambachtsland)

‘De Duim 2017’

De gebiedscommissie reikt dit jaar voor de tweede keer de vrijwilligersprijs ‘Geef eens een duim’ uit. Kent u iemand die een duim verdient? U kunt tot 12 juni kandidaten voordragen.

Waarom deze prijs?

De gebiedscommissie heeft veel waardering en respect voor al die vrijwilligers die zich inzetten voor de maatschappij. Zonder hen zijn activiteiten en initiatieven op het gebied van zorg, sport en cultuur niet mogelijk. Om die waardering te laten zien heeft de commissie ‘Geef eens een duim’ in het leven geroepen.

Uit de voorgedragen vrijwilligers worden drie kandidaten geselecteerd. Zij worden zaterdag 24 juni in het zonnetje gezet tijdens het evenement Prins Alexander B(l)oeit en de winnaar krijgt een geldprijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.