Muzikale Picknick in het prinsenpark (Gratis)

Op zondagmiddag 25 juni  van 14.00 tot 16.00 uur is er een Muzikale Picknick in het Prinsenpark in Rotterdam Prins Alexander. U kunt luisteren naar: The Flamingo’s, Shantykoor Barend Fox en een Picknick! (Neem zelf je spullen mee!)

Dit was de laatste in een serie van 4 zondagen in juni 2017.

Meer informatie op de website van Muziek Podium PrinsenPark

Stichting MuziekPodium PrinsenPark is ontstaan vanuit een gezamenlijke behoefte aan een groter cultureel aanbod en activiteiten in het prachtige Prinsenpark. Om ontmoeting tussen bewoners tot stand te brengen, hebben zij juni omgedoopt tot Muziekmaand. Met een concertreeks waarin vier verschillende muziekstijlen aan bod komen, hopen zij veel bewoners te kunnen laten genieten van jong talent en gevestigde musici.

Metrohalte: Prinsenlaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.