GRASBUURT op NEXTDOOR.COM

Wist u dat van alle sociale media, Nextdoor in de Grasbuurt en Prins Alexander 1 van de grotere sociale platforms is die mensen verbind? Nextdoor is anders dan andere sociale media en verbind alleen mensen in hetzelde gebied Als verre buitenstaander kun je er dus niet tussekomen. De Rotterdamse Grasbuurt valt onder Ommoord Zuid. Nextdoor.com is een Amerikaans bedijf en is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Nederland. De reden is dat Nederland een hoog percentage heeft van mensen die online zitten in vergelijking met andere landen. U kunt er voor kiezen om alleen berichten te delen in de grasbuurt maar ook via aangrenzende gebieden zoals nieuw terbreggen, Prinsenland of Zevenkamp bijvoorbeeld.  Sluit je dus makkelijk aan op Nextdoor.com en maak een account aan op www.nextdoor.com. De rest gaat vanzelf.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.