Romeynshof: Startende ondernemers investeren in het theater

Een oproep aan alle wijkbewoners. Een groep van negen startende sociaal ondernemers helpen vanaf december diverse buurtinitiatieven in het stadsdeel Prins Alexander met maatschappelijke vernieuwing. Een van de initiatieven is het theater Romeynshof in Ommoord. De starters vragen buurtbewoners om hulp bij het mogelijk maken van hun trainingsprogramma.

De starters zorgen voor de nieuwe invulling van het theater in de Romeynshof. Een mooie kans voor het theater om Ommoord, Prins Alexander en de regio meer te gaan bieden. Dit is onderdeel van hun trainingsprogramma ‘Starters4Communities’, een door de Gebiedscommissie PA gesteund project voor jong talent.

Ook gaan ze aan de slag met kinderspeelplaats Pietje Bell, huis van de wijk Prinsenhof en Discover Kids.

Op dit moment houden de starters zich bezig met de voorbereidende crowdfunding. Om dit hele traject mogelijk te maken moeten ze namelijk voor 13 november €17.000 aan donaties ophalen. De starters roepen de wijkbewoners daarom op om nu in actie te komen.

Als wijkbewoner kun je helpen door een donatie te doen! Je kan kiezen voor een vrije donatie, of een leuke beloning zoals een moderne kaarsenstandaard, Rotterdamse boterkoek of een diner voor twee.

Help jij ook mee om theater Romeynshof in Prins Alexander een nieuwe impuls te geven? Doneer via: www.voorjebuurt.nl/s4crotterdam1

 

Meer info?

Natasja Borgdorff 06-155 866 07 Natasjaborgdorff@gmail.com
Manne Messemaker 06-455 982 06 mannemessemaker@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.