Kerstboom versieren met Gratis Kerstengel (.PDF)

Kon je er vorig jaar niet bij zijn  in de GrasBuurt bij het versieren van de Kerstboom?  (klik hier voor Kerst 2017Op 9 december om 13.00 uur gaan we de kerstboom versieren die op 6 december is neergezet door de gemeente Rotterdam. Drankjes aanwezig.

Daarnaast wordt er bij iedereen in de Grasbuurt een kerstengel flyer in de bus gedaan. Deze kan ingekleurd worden, uitgeknipt en die kunnen we dan samen in de boom hangen. Zorg er wel voor dat je kerstengel weerbestendig is! plak er tape op of spray er haarlak op of nog beter, lamineer de engel.

 

Je kunt het wel al voor eeuwig vastleggen met een selfie en jouw zelfgemaakte kerstengel. Heb je inspiratie nodig? bekijk dan hieronder alvast wat voorbeelden wat je zoals met de Grasbuurt engel kunt doen. De sky is the limit!

Idee: je kan de Engel inkleuren, maar je kan hem ook bekleden met bijvoorbeeld crepe papier of lijm en glitters. Het belangrijkste is dat je ook een selfie kunt maken met jouw engel die kun je online delen.

Heb je meer kerstengels nodig? download de .PDF van de Grasbuurt engel en print deze uit.

Download de kerstengel hier en print hem uit op je printer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.