Bewoners initiatief: Inzamelingsactie Buurt AED postcode 3068

Rachel Notting van Beautyloft uit de Grasbuurt in Rotterdam is een actie begonnen voor een Buurt AED aan het Buntgras in postcode gebied 3068.

Buurt AED is een initiatief van Philips en de hartstichting waar Philips en de Harstichting een bijdrage leveren van 1075 euro. Het resterende bedrag om de AED Op te hangen moet met donaties worden aangevuld. Op het moment van schrijven is er 52% van het bedrag opgehaald.

Je kunt via deze link direct doneren op de website van Philips en de Hartstichting voor de eerste AED in voor postcodegebied 3068 te plaatsen aan het Buntgras in de Rotterdamse Grasbuurt.

In woonwijken zijn te weinig AED’s dag en nacht bereikbaar. Terwijl juist daar de meeste hartstilstanden zijn. En bij een hartstilstand is een AED van levensbelang. Gelukkig is er een oplossing! Zamel samen met je buren geld in voor een eigen AED, met tenminste 1000 euro korting. Met BuurtAED maak jij je buurt eenvoudig veiliger. Start vandaag nog jouw actie!

Hartfalen, ach… dat overkomt altijd iemand anders, toch?
Mis! Het kan JOU of je dierbare ook overkomen.Dan zijn die 10-15 minuten dat je op een ambulance moet wachten erg lang!
Als er uberhaupt al een ambulance direct beschikbaar is en op tijd aanwezig kan zijn (spits?!).
Oh, en had ik al gezegd dat niet elke politiewagen standaard een AED aan boord heeft? Iets met bezuinigingen.Gun jezelf een momentje om daar over na te denken.Wat nu als je, desnoods nog in pyjama, zo’n prachtig apparaat kunt (laten) ophalen door een BHV’er of EHBO’er uit de buurt? Scheelt kostbare tijd!Dus:
Onze buurt heeft een eigen AED nodig, zo redden we levens! Help je mee? Doneer voor onze BuurtAED.
Geef met je hart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.