Vervanging hoofdriool Grasbuurt Rotterdam

De gemeente Rotterdam vervangt het hoofdriool en neemt daarbij ook een deel van uw rioolaansluiting mee, vanaf het hoofdriool TOT AAN de perceelgrens (voortuin of zijtuin). Alles wat in het openbare gebied ligt dus. de gemeente vervang NIET het deel van uw rioolaansluiting op uw eigen terrein (voortuin, zijtuin etc)

Het is mogelijk dat ook het deel van uw rioolaansluiting op uw eigen terrein verzakt of kapot is. Wij adviseren u daar goed naar te (laten) kijken en als het nodig is ook dat deel van de rioolaansluiting te (laten) vervangen. Dan kan het afvalwater ongehinderd naar het hoofdriool blijven stromen.

Als u de rioolaansluiting op uw eigen terrein wilt vervangen, kunt u dat zelf uitvoeren of daarvoor een eigen aanemer inhuren.

Denk daarnaast ook aan bijkomende werkzaamheden zoals:  aanpassing (voor) tuin, Ophogen bestrating, snoeiwerkzaamheden (overhangende heg op openbare weg)

Soms is een aannemer van de gemeente bereid om werkzaamheden uit te voeren voor de eigenaren. U moet zelf de opdracht geven aan deze aannemer en u bent zelf verantwoordelijk voor de kosten. De contactgegevens van de aannemer kunt op opvragen bij de contactpersoon van de gemeente zoals vermeld in de flyer die kort voor de start van het werk wordt verstrekt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.