Grasbuurt Meetup: Zondag 9 Juni 2019 (1e Pinksterdag)

Op zondag 9 juni (eerste Pinksterdag) wordt er door bewoners van de Grasbuurt – De Grasbuurt Meetup georganiseerd van 13.00 tot 17.00 uur. De Grasbuurt Meetup is een bewonersinitiatief gesteund door een bijdrage van de Gebieds Commissie Prins Alexander (GC-PA).

Wat kunt u zoals verwachten? En wat is het doel?

We willen jong en oud, gezinnen en individuelen in de buurt samen brengen en verbinden met alle dynamiek die de Grasbuurt en omringende wijken kennen en een afspiegeling is van heel Ommoord-Zuid. Deze op 1 veld bij elkaar brengen om elkaar (weer) beter te leren kennen maar ook gezamelijke herinneringen te maken.

 

Programma:

  • (Lucht) Springkastelen voor de jongsten
  • Entertainment voor de kinderen
  • Sport en Spel met onder andere Tennis 
  • Een multicultureel muziekoptreden van de muziekband Norbadenco and Friends (o.a. Flamenco en Bossa Nova)
  • Informatie en stands van gemeente en instellingen.

Voor wie?
De Grasbuurt Meet-up richt zich op de bewoners van Ommoord Zuid en wordt gehouden in de Grasbuurt in Rotterdam. Toegang is gratis en iedereen is welkom!

Muziekband Norbadenco:
Norbadenco speelt de flamenco, maar jamt ook graag andere stijlen. Norbadenco is een kleurrijke Goudse zanger en gitarist die graag mensen en stijlen verbindt. Flamencoheld Paco de Lucía staat op een voetstuk, maar improvisaties met andere stijlen zoekt hij ook graag op.

Norbadenco and friends spelen op gitaar, basgitaar en cajon een mix van eigen composities en bestaande nummers, met invloeden uit de muziekstijlen Flamenco en Bossa Nova. De muzikanten hebben verschillende culturele en muzikale achtergronden en dat leidt tot prachtige muzikale creaties.

Wilt u een bijdrage leveren? stuur dan een e-mail naar: grasbuurt01@gmail.com

We zijn altijd opzoek naar mensen die bewoners kunnen (ver)binden met elkaar en een praatje willen maken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.