VIDEOSTREAM: Grasbuurt malaise wordt besproken op de Coolsingel

Op 19 september 2019 is de Grasbuurt malaise besproken op de coolsingel. Wethouder Wijbenga wordt bevraagd door raadsleden.

Er wordt gesproken over een telefoonnummer die 11x gebeld is. In de nieuwsbrief staan 2x 06 nummers genoemd. Het is niet duidelijk over welk nummer er specifiek gesproken wordt tijdens de Raadsvergadering.
  • De website van de huurdersvereniging waarover wordt gesproken is www.grasbuurt.nl met het laatste bericht uit 2013, meer dan 6 jaar geleden.
  • In de video wordt een foto getoont van een bewoonster van de Grasbuurt die is toegekomen van een bewoner aan Raadslid van Schaik.
    Er is onduidelijkheid bij de wethouder wat hij hiermee aanmoet en wat de bron is. Hierop ontstaat er een woordenwisseling tussen enkele raadsleden en de wethouder.
  • De wethouder geeft aan dat er in de grasbuurt diverse verhuurpartijen zijn en dat communicatie met een bewonersorganisatie die alleen  woonbronhuurders belangen behartigd, en sinds 2013 niets meer heeft gepubliceert op haar website niet de juiste partij is.
  • Bekijk de video stream voor meer punten.

 

Bert Wijbenga Grasbuurt
Wethouder Bert Wijbenga op bezoek op 18 september 2019 in de Rotterdamse Grasbuurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.