REVIEW: Halloween 2019 in de Grasbuurt Rotterdam

26 Oktober 2019, Halloweenfeest in de grasbuurt.

Er was van alles te doen voor de kinderen jong en oud.
Voor de jongste kinderen was er pompoentjes versieren. Wiebeloogjes en een mondje plakken maar ook creatieve werkjes met haar en glitters.

Kinderknutselen voor de kleinsten en achterblijvers

Kinderknutselen voor de kleinsten
Kinderknutselen voor de kleinsten
Pompoentjes versieren

Scary Monsters, Super Creeps!
Om 19.00 uur beginnen we met de Griezeltocht onder leiding van Iriska. Aangekomen in het griezelbos (Park aan de A20) worden de kinderen getrakteerd op een experience van voornamelijk tieners uit de wijk die de kinderen en ouders op een milde manier aan het schrikken maken. Het veld stroomt vol. We volgen Iriska met haar meeslepende Halloween muziek.

Opweg naar het griezelbos

Hieronder enkele videos van het Griezelbos

Terug bij aankomst op het veld nog even pompoentjes afmaken. Tevens worden de kinderen en hun ouders getrakteerd op een verassings optreden van Viva Mexico!

Na het optreden volgt de Kinder Disco. Ook de monsters zijn van de partij!

Vanwege drukte op 1 plek en de open straten is er geen trick or treat langs de deuren maar krijgen de kinderen een zakje snoep en een zakje popcorn als aandenken.

Snoep en popcorn wordt uitgedeeld aan de kinderen die hebben meegedaan aan de griezeltocht

Op 31 oktober  2019 kunnen bewoners een pamflet voor hun raam hangen en kunnen de kinderen zelf met buurtkinderen langs de deuren gaan. Klik hier voor Poster Download

PS. wil je dat ons mooie park behouden om dit soort evenementen te blijven houden voor de buurt? teken dan, als je dat nog niet gedaan had, de petitie tegen de aanleg van het fietspad door de gemeente Rotterdam.

Petitie: Brom en fietspad door het centrale park van de Grasbuurt?

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.