Uitnodiging Raadsvergadering 5 december Grasbuurt Stadhuis Rotterdam

Op 5 december vanaf 10 uur worden de actua in de raadsvergadering op het Stadhuis van Rotterdam  besproken over de communicatie (of het uitblijven van de communnicatie) richting de bewoners van de grasbuurt. Een actua is een ingekomen stuk. Het gaat over het uitblijven van de communicatie en participatie naar de bewoners en daarmee dus ook die van het fietspad (we hebben nog niets gehoord… )

Het is dan ook van belang dat we laten zien, op de publiekstribune dat we er zijn en serieus genomen willen worden omdat de gemeente ons momenteel niet wil informeren middels een bewonersavond. Ook gaan er veel parkeerplaatsen verloren in het nieuwe ontwerp dat de druk vergroot op de parkeerplaats van de Grashof. Deze laatste tekening van de eigen buurt is nooit gedeeld met de bewoners.

Op 5 december zijn er momenteel eerst nog 2 stukken ingepland die, afhankelijk hoe diep men ingaat op die  onderwerpen, tussen de 10 en 30 minuten per onderwerp zouden kunnen duren.


Dag: 5 december in de ochtend
Aanvang: 10 uur start debat. Grasbuurt op de agenda: +/- 10.30 
(is niet helemaal te voorspellen van te voren)
Locatie: publieke tribune van de Rotterdamse Raadzaal

Link naar webpagina Raadsvergadering Stadhuis Rotterdam

https://rotterdam.raadsinformatie.nl/vergadering/569931/Actualiteitenraad%20%20%20%20%20%20%20%20%2005-12-2019


VRAGEN? bigr@grasbuurtrotterdam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.