APP je even? MeldR is de nieuwe Buiten Beter App van de Gemeente Rotterdam

De buitenbeter app is niet meer, althans… De Gemeente Rotterdam heeft het heft in eigen hand genomen en zelf een app laten ontwikkelen. Alleen te gebruiken in de Gemeente Rotterdam (dus ook in Hoogvliet, Rozenburg en Hoek van Holland). Op het moment van schrijven is er verder nergens informatie te vinden. U kunt de app wel installeren op Android of MacOS want hij is daar al beschikbaar. MeldR werkt vanaf 1 januari 2021. Tot 1 januari 2022 kunnen bewoners de buitenbeter App in een overgangsperiode van een jaar ook nog gebruiken.

Hoewel deze app niet in andere Gemeentes is te gebruiken adviseren we om ook deze app ‘Erbij’ te installeren want de buiten beter appt werkt nog steeds in  andere gemeenten.

Iedere Stad en Dorp zijn eigen APP.
De ideologie van 1 buitenruimte app voor heel Nederland, wat BuitenBeter dus had moeten zijn vervalt hiermee. Ook andere steden zijn druk aan het app ontwikkelen geslagen voor van alles en nogwat. Ben je dus in de Grasbuurt in Spijkenisse, Gouda of Leeuwarden, Dan moet je daar dus weer opzoek naar de lokale app, je aanmelden en een melding maken.

Maak Rotterdam “buiten” weer “beter” met de nieuwe MeldR APP en kies 1 (of meer) van onderstaande opties:

Meld je klacht nu!

  1. Via de MeldR App voor Android of MacOS
  2. Via de website Rotterdam.nl https://www.rotterdam.nl/loket/melding-buitenruimte/
  3. Bel naar 14010
  4. Ga naar de Grasbuurt Klachten pagina door Hier te klikken

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.