Interview met Ommoords Kandidaat wijkraadslid Ola-Alwash

Op 14, 15 en 16 maart 2022 kun je naast je favoriete politieke partij ook kiezen voor je favoriete bewoner althans, al die zich heeft opgegeven als wijkraadslid die je kunt kiezen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen. Ola Alwash is zo een bewoner uit Ommoord Zuid. Ze staat op nr. 7 op de kieslijst voor Ommoord. Sinds haar 10e woont ze al in Ommoord opgegroeit hier in de Grasbuurt. Nu 18 jaar later woont ze nog steeds in Ommoord Zuid maar aan de andere kant van het gedeelde metrostation Graskruid in de kruidenbuurt. Daar bouwt  ze nu haar eigen gezin en wil zich inzetten voor Ommoord als geheel. Ze wil jonge gezinnen en de ouderen koppelen vooral nu vele ouderen in isolement zitten. Met bijeenkomsten, in een Ommoordse stamkroeg of met mooi weer in eten parkje.

Ook ziet ze het probleem dat er door de grote groei veel te weinig speeltuinen zijn. Maar Ola Alwash wil vooral sparren met de bewoners van Ommoord om samen die verandering tot stand te brengen.

 

Wil je direct met haar in contact komen? Dat kan via social media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.