Wijkfeest Grasfest op 11 Juni 2022 in speeltuin Grasbuurt

Op zaterdag 11 juni organiseren de bewoners van de Grasbuurt voor de bewoners van de Grasbuurt in Rotterdam het Grasfest. Het is de eerste editie van dit evenement dat gehouden wordt in het nieuwe speeltuintje tussen Kamgras en Rijstgras.  Vanaf 12.00 tot 18.00 zijn kinderen, ouders  en alle bewoners van alle leeftijden welkom.

Het wordt het eerste evenement na de Covid periode in de Grasbuurt. Het doel van de organiserende bewoners is dan ook om te bewoners weer uit hun huizen te krijgen en de verbinding weer opgang te krijgen.

Wat kunnen de bewoners onder meer verwachten? Naast muziekactiviteiten worden er ook workshops gehouden, wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes en komen er optredens.

  • Wanneer? Zaterdag 11 juni 2022
  • Hoe laat? Van 12.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Speeltuin Grasbuurt Tussen kamgras en Rijstgras
  • Voor wie? Alle Grasbuurt bewoners
  • Locatie van het Grasbuurt wijkfeest in de centrale speeltuin tussen Kamgras en Rijstgras in de Rotterdamse Grasbuurt

Het wijkfeest in de Grasbuurt is een cohesie verhogend evenement en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Cultuur concreetSangre Vuelta, FLLWME, Levels en de bewoners van de Rotterdamse Grasbuurt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.